Ποιοι Είμαστε

 

Στέλιος Αργυρός

> (Πρόεδρος Διοικητικών Συμβουλίων των Filiacom A.Ε., Filiasol A.Ε. & Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε.)

Στο παρελθόν υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (όπου εργάστηκε στην Διεύθυνση Ενεργειακών και Νομισματικών Θεμάτων), μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, Αντιπρόεδρος της UNICE και Πρόεδρος Δ.Σ. της TIM HELLAS A.Ε. Είναι πτυχιούχος της σχολής Χημικών του Amherst College και έχει Master of Science Μηχανολόγου Μηχανικού από το MIT. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ.

Δαμιανός Δαμιανός

(Διευθύνων Σύμβουλος της FiliaSol A.Ε. , Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Filiacom A.Ε.)

Στο παρελθόν υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Αλλουμίνας Α.Ε. , Στέλεχος του International Finance Corporation, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Ventures A.Ε., Διευθυντής Project Finance της Alpha Bank και Διευθύνων Σύμβουλος της Danube Fund Ltd & South Eastern Europe Management Co. Έχει πτυχίο Χημικού Μηχανικού από το Πολυτεχνείο Αθηνών και MBA από το Harvard Business School. Είναι μέτοχος πλειοψηφίας της Easy Credit Srl, Moldavia.

Αλέξανδρος Αργυρός

> (Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Filiacom A.Ε. & της Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε.)

Ο Αλέξανδρος εργάστηκε από το 2002 μέχρι το 2009 στην Morgan Stanley στην Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αθήνα. Υπήρξε μέλος της Εταιρικής Οικονομικής Διεύθυνσης της Morgan Stanley και του Γενικού Βιομηχανικού Ομίλου στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, ενώ στην Αθήνα ήταν υπεύθυνος των Ελλήνων πελατών της. Έχει λάβει μέρος σε πολλές χρηματοδοτήσεις σε κεφάλαια και σε δάνεια, συγχωνεύσεις και αγορές εταιρειών. Έχει πτυχίο Οικονομικών από το Amherst College. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Επενδυτικής Τραπεζικής της Axia Ventures Group Ltd .

Γεράσιμος Κωνσταντάτος

(Διευθύνων Σύμβουλος της Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε. -, Διευθυντής δραστηριοτήτων της FiliaCom Α.Ε. & της FiliaSol Α.Ε.)

Ο Γεράσιμος εργάστηκε ως Σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος της Ένωσης Βιομηχανιών και Συνομοσπονδίας Εργοδοτών της Ευρώπης (UNICE), ως Σύμβουλος σε θέματα Εταιρικής Στρατηγικής Οικονομικών, Οργάνωσης και Συστημάτων Διοίκησης στην Remaco S.A. και Σύμβουλος στο τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ομίλου των εταιριών Βαρδινογιάννη. Έχει πτυχίο Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Grenoble και μεταπτυχιακό σε Εξελιγμένες Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές από το Κολέγιο της Ευρώπης της Bruges. Είναι Διευθυντής Δραστηριοτήτων των εταιρειών της FILIAGROUP και Διευθύνων Σύμβουλος της Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε.

Δημήτριος Φούτσης

(Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε.)

Ο Δημήτρης εργάστηκε μέχρι το 2005 στην CLIFFORD CHANCE, στην Φρανκφούρτη στο τμήμα Αγορών και Συγχωνέυσεων. Από το 2008 εργάζεται ως δικηγόρος και είναι Εταίρος της δικηγορικής εταιρείας ΦΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Έχει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο της Βόννης στο Ευρωπαϊκο Εταιρικό Δίκαιο.

Λεωνίδας Μαραβέλης

(Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε. , Νομικός Σύμβουλος Εταιρείας)

Ο Λεωνίδας είναι συνέταιρος στο Δικηγορικό Γραφείο Μαραβέλης – Νικολαϊδης και Συνεργάτες. Έχει πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο στο Αστικό Δίκαιο.

Κλέων Γιαβάσογλου

(Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε.)

Πριν προσχωρήσει στο οργανωτικό σύστημα της Coca Cola, ο Δρ. Γιαβάσογλου εργάστηκε ως Βοηθός Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και ως Σύμβουλος σε μηχανολογικά projects. Συνεργαζόταν ήδη με την Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. ως Σύμβουλος Μηχανικός, επιβλέπων την κατασκευή του εργοστασίου της Πάτρας από το 1979 ως το 1980. Ο Δρ. Γιαβάσογλου ξεκίνησε την καριέρα του με την Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. το 1983. Κατείχε διάφορες θέσεις με αυξανόμενη υπευθυνότητα στον τομέα των εργασιών της τεχνικής συντήρησης μέχρι το 1993, οπότε και ορίστηκε ως Γενικός Διευθυντής Εργασιών Βορείου Ελλάδος. Το 1995, ορίστηκε Διευθυντής Τεχνικών Εργασιών για την Ελλάδα και το 1998 Τεχνικός Διευθυντής της Ελληνικής Εταιρείας Εμφιαλώσεως Α.Ε. Το 2000, ανέλαβε Τοπικός Τεχνικός Διευθυντής Μηχανολογικών Εργασιών της Ελληνικής Coca – Cola και τον Φεβρουάριο του 2004 έγινε Διευθυντής Υπηρεσιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Ο Δρ. Γιαβάσογλου κατέχει διδακτορικό τίτλο Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου, όπως επίσης και μεταπτυχιακό τίτλο Πολιτικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Σοφία Δαμιανού

> (Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FiliaSol Α.Ε.)

Η Σοφία εργάστηκε στο παρελθόν ως Αναλυτής Επενδύσεων στο Southeastern Europe Management Co (2005-2007) και ως Υπεύθυνη Επενδύσεων και Επαγγελματικής Επικοινωνίας της Financial Dynamics (2004-2005). Οι ακαδημαϊκοί της τίτλοι περιλαμβάνουν ένα πτυχίο Ψυχολογίας – Βιομηχανικής Ψυχολογίας (2003, University College, Λονδίνο), ένα μεταπτυχιακό σε Νομικά και Οικονομικά (2004 London School of Economics) και ένα μεταπτυχιακό σε Χρηματοοικονομικά (2008, Columbia University). Από το 2008 εργάζεται ως Επενδυτικός Τραπεζίτης της Credit Suisse στο Λονδίνο.

Έλλη Αργυρού

(Διευθύνων Σύμβουλος Filacom A.E., Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FiliaSol Α.Ε. Διευθύντρια Πωλήσεων και Marketing Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε.)

Η Έλλη έχει πτυχίο Γεωλογίας (2000 Amherst College) και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Μηχανικού Περιβάλλοντος (2004, Imperial College, Λονδίνο). Η επαγγελματική της καριέρα από το 2001 έως το 2013 ήταν στην S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. σε τομείς Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Marketing..

Κωνσταντίνος Μουμούρης

(Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FiliaCom S.A.)

Ο Κωνσταντίνος εργάστηκε στο παρελθόν ως Διευθυντής Marketing στην TIM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. (Telecom Italia Mobile) στην Αθήνα και στην Σαράντης Α.Ε. όμιλο καταναλωτικών εταιρειών. Έχει πτυχίο Marketing από το Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών (Deree) και μεταπτυχιακό από το ALBA (Athens Laboratory in Business Administration) και από το City University σε θέματα Επικοινωνίας. Εργάζεται στην Vodafone Hellas S.A. ως Marketing Manager.

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker